Fotbaliştii de la FC Braşov au revenit din vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o vacanţă de aproape o lună, jucătorii de la FC Braşov au revenit la pregătire, astăzi, la Stadionul „Tineretului“.

La reunirea lotului „galben-negrilor" au fost prezenţi 29 de jucători, dintre care cinci portari (Godinho, Felgueiras, Marc, Iacob şi Kajcsa). Chiar dacă a fost prezent şi el la reunire, fundaşul Adrian Rusu nu va continua, cel mai probabil, sub Tâmpa, întrucât i-a expirat împrumutul de la Pandurii Târgu-Jiu, iar gorjenii cer mulţi bani pentru cedarea fundaşului la Braşov.

De la revenirea din vacanţă au lipsit Peter Majernik, Diego Gaucho şi Attila Hadnagy, aceştia fiind învoiţi de antrenorul Antonio Conceicao. Faţă de lotul din sezonul trecut, de la FC Braşov au plecat Williams (echipă de liga secundă din Portugalia), Robert Ilyes (FCM Târgu-Mureş), Cristi Oros şi Teixeira (Rapid).

În aceste zile se va negocia prelungirea înţelegerilor fotbaliştilor Nuno Viveiros, Attila Hadnagy şi Diego Gaucho. „Pentru sezonul viitor o să avem ca obiectiv să terminăm între primele opt echipe din Liga I.

O să mai completăm lotul cu 2-3 jucători care sunt peste valorea celor pe care îi avem în lot în momentul de faţă", a menţionat preşedintele „stegarilor", Iosif Kovacs.

Primul antrenament al „galben-negrilor" este programat la ora 17.00, la Stadionul ICIM, iar marţi şi miercuri va avea loc vizita medicală. În perioada 25 iunie - 16 iulie va avea loc un stagiu de pregătire în Portugalia.

La reunirea lotului s-au prezentat următorii jucători:

Portari:
Felgueiras, Godinho, Marc, Kajcsa, Iacob

Fundaşi:
Rusu, Horia Crişan, Drăgan, Boghez, Emil Popa, Airinei, Creţulescu, Voicu, Cristi Ionescu

Mijlocaşi: Mateiu, Pricop, Distefano, Toloza, Paez, Cristescu, Bruno Madeira, Chipciu, Stângă, Enceanu, Ţuţu

Atacanţi:
Jonathan Dominguez, Renato Kanu,  Dedu, Emil Zaharia

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite