EXCLUSIV Mihai Mincă: „Nu mă mai întorc la Braşov nici mort! Vreau să joc din retur la CFR“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Mincă
Mihai Mincă

Zilele goalkeeper-ului Mihai Mincă la FC Braşov sunt numărate. Portarul de 26 de ani a declarat, în exclusivitate pentru Adevărul, că nu ia în calcul o revenire la FC Braşov, dorind să se transfere încă din această iarnă la CFR Cluj.

Aflat în ultimele şase luni de contract la FC Braşov, Mihai Mincă a semnat un angajament pe cinci sezoane cu CFR Cluj-Napoca, însă contractul intră în vigoare abia din vară.

Cum şefii de la CFR şi FC Braşov nu au ajuns la o înţelegere în ceea ce-l priveşte pe portarul care a trecut şi pe la Rapid, Mincă se vede forţat să continue la formaţia de sub Tâmpa până în vară.

Nu vreau să continui la FC Braşov. Din moment ce am luat hotărârea să nu mă prezint la antrenamentele Braşovului, mi-am asumat toate riscurile şi o să suport orice consecinţe. Sub nicio formă nu mai rămân la FC Braşov. Am semnat un contract cu CFR şi vreau să merg în Gruia încă din această iarnă.

Eu am venit liber de contract la FC Braşov, dar văd că cei de aici vor acum bani pe mine. Normal şi uman ar fi să mi se dea drumul la fel cum am venit, fără anumite pretenţii financiare.Sper să se ţină cont de dorinţa mea. Nu mai am nicio motivaţie să rămân la FC Braşov.

O să stau acasă, cu fetiţa mea, până cele două echipe vor ajunge la o înţelegere. Dacă nu voi fi lăsat să merg la Cluj, mă voi antrena de unul singur până în vară.

Însă, am vorbit în această dimineaţă cu Ioan Neculaie (n.r. - patronul de la FC Braşov), iar el mi-a promis să situaţia mea se va rezolva zilele acestea. Ioan Neculaie tot timpul m-a ajutat şi am încredere că la fel se va întâmpla şi de data aceasta“, a declarat Mihai Mincă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite