Timișoara revine pe primul loc în Liga I, după victoria cu FC Brașov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a 30-a a Ligii I de fotbal, FC Brașov a fost învinsă, în această seară, în deplasare, de FC Timișoara, scor 0-2.

În urma acestui succes, timișorenii au acumulat 59 de puncte și au revenit pe primul loc în Liga I, în timp ce Brașovul rămâne pe locul 12, cu 37 de puncte în cont.

Obligați să câțtige meciul cu FC Brașov, pentru a se menține pe prima poziție în ierarhia Ligii I, bănățenii au deschis scorul în minutul 35. Fundașii brașoveni s-au încurcat reciproc, Ricketts a deviat pentru Bourceanu, iar mijlocașul Timișoarei l-a învins pe Kajcsa cu un șut în forță, la colțul scurt.

Brașovenii puteau egala în debutul reprizei secunde, însă Chipciu și Distefano (min. 50) nu l-au putut învinge pe Taborda. Pe contraatac, Ricketts putea să facă 2-0, dar a fost blocat în ultimul moment. În minutul 58, Robert Ilyes a fost ultimul care a amenințat porta gazdelor, însă șutul veteranului „stegar", din lovitură liberă, a fost respins în corner de Taborda.

Timișorenii au majorat diferența pe tabelă în minutul 63: intrat de cinci minute pe teren, Ianis Zicu a dat o pasă genială pentru Goga, iar vârful bănățenilor, rămas singur cu portarul Kajcsa, a avut de îndeplinit o simplă formalitate.

FC Timișoara - FC Brașov 2-0 (1-0)

Au marcat:
Alexandru Bourceanu (min. 35) și Dorin Goga (min. 63)

Timișoara:
Taborda - Luchin, Burcă, Ghionea, Sepsi - Tameş, Alexa, Bourceanu, Ignjatijevici (min. 58 Zicu) - Goga (min. 80 Magera), Ricketts (min. 87 Nikolic)

Antrenor: Dusan Uhrin Jr.

FC Braşov:
Kajcsa - I. Voicu, Majernik, Oros, Williams (min. 64 Cr. Ionescu) - Martinovici (min. 46 Distefano) - Cristescu, Ilyes Viveiros (min. 46 Cardoso), Chipciu - Teixeira

Antrenor: Antonio Conceicao

Arbitri: Alexandru Tudor - Adrian Vidan, Eduard Dumitrescu

Cartonașe galbene
: Sepsi, Luchin / Majernik

Spectatori: 7.000

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite