Viorel Moldovan: „Ne propunem să realizăm surpriza la Urziceni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a XXX-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni, duminică, de la ora 18.30, în deplasare, campioana Unirea Urziceni.

Dacă formaţia lui Ronny Levy este pe locul doi în Liga I şi încă mai speră să câştige titlul de campioană, fiind la şase puncte de liderul CFR Cluj, FC Braşov se află pe locul nouă în Liga I, fără să aibă vreun obiectiv în acest final de sezon.

Înaintea confruntării din weekend, antrenorul braşovenilor, Viorel Moldovan, care nu a pierdut până în prezent în faţa Urziceniului, de când antrenează pe FC Braşov, sper să la un rezultat pozitiv pe terenul ialomiţenilor.

„Vom întâlni echipa cu cele mai mari şanse la ocuparea locului secund, singura formaţie care se mai poate pune probleme CFR-ului în lupta pentru titlu de campioană. Vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a ne întoarce de la Urziceni cu un rezultat pozitiv.

Abordăm această partidă relaxaţi, întrucât nu mai avem miza rezultatului. Am avut rezultate bune împotriva Unirii şi sper să continuăm în acelaşi ritm“, a declarat antrenorul braşovenilor, Viorel Moldovan.

Pentru duelul din weekend, Moldovan nu se va putea baza pe Rui Duarte, care este suspendat, în timp ce Roman, Coman şi Măldărăşanu sunt accidentaţi.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite