Viorel Moldovan: „Mergem cu gânduri paşnice în Ghencea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

În etapa a XXV-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni, în deplasare, vineri, de la ora 18.30, pe Steaua.

Deranjat de afirmaţiile preşedintelui Stelei, Valeriu Argăseală, care a dat de înţeles că FC Braşov a lăsat-o mai moale în meciul cu CFR Cluj, pierdut de „stegari" cu 0-1, antrenorul braşovenilor, Viorel Moldovan, a prefaţat ironic partida cu Steaua.

Cred că vom avea un meci uşor cu Steaua, întrucât se întâlnesc două echipe aflate în suferinţă. Mergem cu gânduri paşnice în Ghencea, întrucât suntem siguri că vom pierde categoric. Acesta este obiectivul nostru, să revitalizăm echipele aflate în suferinţă.

Suntem precum Crucea Roşie, ajutăm candidatele la titlu şi ne dăm la o parte la fiecare meci. Le transmit steliştilor că vor avea o misiune uşoară cu noi, întrucât voi menaja toţi jucătorii şi vom evolua cu echipa a doua", i-a ironizat Moldovan pe stelişti.

Revenind la un ton serios, Moldovan crede că propria formaţie poate obţine cel puţin un punct în Ghencea. „Steaua rămâne Steaua şi vom avea parte de un meci extrem de dificil. În contextul actual, ne mulţumim şi cu un rezultat de egalitate.

Trebuie să ne revenim cât mai repede şi să ieşim din această pasă proastă. Steaua este o echipă de tradiţie, pe care o respectăm, dar vrem să o învingem. Sunt convins că steliştii se vor mobiliza în acest meci şi ne vor pune mari probleme", a completat „Moldo-gol".

Pentru confruntarea cu Steaua, Viorel Moldovan nu se va putea baza pe Rui Duarte, Ezequias şi Roman, primul fiind suspendat, iar ceilalţi doi accidentaţi.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite