Dănuţ Oprea: „Meciul cu Sportul este decisiv pentru FC Braşov“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dănuţ Oprea
Dănuţ Oprea

În etapa a XV-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni, mâine seară, de la ora 19.00, pe Stadionul „Tineretului“, pe Sportul Studenţesc.

Partida cu „gaşca nebună“ din Regie este cu atât mai importantă pentru „stegari“, cu cât FC Braşov şi Sportul sunt în luptă directă pentru salvarea de la retrogradare. După 14 meciuri, FC Braşov este pe locul 16, cu 13 puncte acumulate, în timp ce Sportul Studenţesc este ultima în Liga I (10 pct).

Despre confruntarea cu Sportul, directorul tehnic al braşovenilor, Dănuţ Oprea, a declarat: „Întâlnim un adversar incomod, care evoluează foarte bine dacă îl laşi să joace.

Sportul este o formaţie imprevizibilă, care poate pierde cu oricine, dar poate câştiga în faţa oricărei grupări din Liga I.

Trebuie să abordăm cu multă maturitate, seriozitate şi profesionalism acest duel, care este extrem de important pentru noi. Nu vom avea nicio scuză în cazul în care nu ne vom impune.

Vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a obţine toate punctele puse în joc. Este important să legăm 2-3 rezultate pozitive, întrucât doar astfel putem prinde încredere în forţele proprii.

Sper că băieţii au înţeles că trebuie să dea dovadă de atitudine, determinare şi că este necesar să pună fundul la bătaie pentru a urca în clasament“, a precizat directorul tehnic al echipei FC Braşov, Dănuţ Oprea

Pentru duelul cu Sportul Studenţesc, braşovenii nu se pot baza pe Attila Hadnagy (suspendat) şi Cristi Ionescu (accidentat).

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite