Viorel Moldovan are infirmeria plină înaintea meciului cu CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Ilyes este incert pentru duelul cu CFR Cluj
Robert Ilyes este incert pentru duelul cu CFR Cluj

Într-un meci din cadrul etapei a XXIV-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni luni, de la ora 20.00, pe propriul teren, pe CFR Cluj-Napoca.

Înaintea confruntării cu fosta campioană, antrenorul „stegarilor", Viorel Moldovan, îşi doreşte ca propria formaţie să repete rezultatul din Cupa României (1-0 cu FC Vaslui) şi să obţină cel de-al doilea succes consecutiv.

Ne aşteaptă un meci foarte dificil, pentru că întâlnim o echipă solidă, bine aşezată în teren, care şi-a propus în acest sezon câştigarea cupei, dar şi a campionatului. Din punctul meu de vedere, CFR Cluj şi FC Timişoara sunt principalele favorite la adjudecarea titlului.

Cred că presiunea este mai mare pe clujeni, pentru că pot pierde primul loc în cazul unui eşec la Braşov. Trebuie să jucăm foarte inteligent, să avem o organizare perfectă a jocului şi să nu dăm nicio şansă adversarului
", a precizat Moldovan.

Pentru duelul cu CFR Cluj, Viorel Moldovan se confruntă cu mai multe probleme de lot, Grigore, Landauri, Ilyes, Stancu, Roman şi Ezequias fiind accidentaţi.

Sper  să putem recupera câţiva dintre ei, pentru că ne aşteaptă un  program extrem de încărcat în această perioadă. În aceste condiţii, sper să fiu inspirat în alcătuirea primului "11".

Am discutat cu jucătorii şi le-am cerut să aibă aceeaşi atitudine şi spirit de sacrificiu ca şi în meciul cu FC Vaslui, din semifinalele Cupei României.

Nu ne temem de CFR Cluj şi cred că putem să ne batem de la egal la egal cu orice adversar din Liga I
",  a completat Viorel Moldovan pentru site-ul oficial al FC Braşov.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite