Mincă: „Vreau un trofeu cu CFR“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Mincă
Mihai Mincă

Portarul echipei FC Braşov, Mihai Mincă, a semnat, ieri, un contract pe cinci sezoane cu CFR Cluj-Napoca. Mincă a vorbit pentru Adevărul despre planurile sale la CFR, dar şi despre perioada petrecută la FC Braşov.

Aflat în ultimele şase luni de contract, Mihai Mincă a semnat cu CFR Cluj, iar dacă oficialii din Gruia vor ajunge la un acord cu FC Braşov, Mincă poate pleca la CFR încă din această iarnă.

Ce te-a determinat să alegi CFR-ul?

A fost oferta cea mai avantajoasă şi nu poţi refuza o echipă de talia CFR-ului. Este campioana României şi echipa care a obţinut cele mai mari performanţe în ultimii ani, în România.

Ce planuri ai la CFR?

În primul rând, îmi doresc să devin titular şi să cuceresc măcar un trofeu în perioada imediat următoare. În acelaşi timp, visez să ajung în Liga Campionilor şi să-i am adversari pe cei mai valoroşi atacanţi din Europa.

Te sperie concurenţa de la CFR?

Niciodată nu m-am temut de nimic, în viaţa mea. La orice echipă ajungi, concurenţa nu poate fi decât benefică. CFR are portari de valoare, precum Stăncioiu sau Nuno Claro, dar eu am şansa mea. Voi lupta să demonstrez că merit să fiu titular.

Cum a fost perioada perioada petrecută la Braşov?

Trebuie să le mulţumesc celor de la FC Braşov, fiindcă au avut încredere în mine într-o perioadă dificilă a carierei mele. Aici am întâlnit oameni extraordinari, dar trebuia să fac pasul înainte, la o grupare care are obiective măreţe.

Ajungi din această iarnă la CFR?

Încă nu ştiu exact. Probabil, până pe data de 10 ianuarie o să se lămurească situaţia mea. Eu aş vrea să joc la CFR încă din retur, dar totul depinde de conducătorii celor două echipe. În cazul în care voi rămâne la Braşov până în vară, îmi voi face treaba aici şi-mi voi da viaţa pe teren.

Regreţi ceva din perioada petrecută la Braşov?

Îmi pare rău că nu am ajuns în finala Cupei României, în sezonul trecut. Am avut o şansă uriaşă, însă am ratat-o. Totodată, regret că nu am reuşit să-mi ajut mai mult echipa în acest tur. Am pierdut multe puncte aiurea, dar cel mai rău îmi pare că nu am câştigat cu Dinamo (n.r. FC Braşov - Dinamo 2-2).

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite