Ioan Neculaie: „Sper să-l conving pe Mihai Stoica să vină la Braşov“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, aseară, la Fanatik Show, că fostului manager general de la Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a fost ofertat de patronul celor de la FC Braşov, Ioan Neculaie, boss-ul „stegarilor“ confirmă interesul pentru Mihai Stoica. 

Ioan Neculaie a recunoscut că i-a propus lui Mihai Stoica să vină la FC Braşov, însă este greu ca această mutare să se realizeze.

Să fim serioşi, cine nu şi-l doreşte pe Mihai Stoica la conducerea echipei? Este un manager de mare valoare, poate cel mai bun din fotbalul nostru. Nu vorbesc doar ca să mă aflu în treabă, Mihai Stoica a făcut treabă pe unde a fost.

Cu certitudine, FC Braşov ar avea mult de câştigat în cazul în care Mihai Stoica va accepta oferta mea. El va veni la Braşov doar în anumite condiţii. Omul a făcut performanţă la echipele pe care le-a condus şi va semna cu noi doar în cazul în care îi vom crea condiţii pentru marea performanţă.

Sper să am argumentele necesare prin care să-l conving pe Meme să vină la Braşov. Îmi doresc să-l am la echipă, dar mai avem mult pănă să ajungem la o înţelegere.

El mi-a dat de înţeles că nu vrea să ia nicio decizie pripită şi analizează atent toate ofertele pe care le are. L-am simţit puţin dezamăgit după plecarea de la Urziceni şi este posibil ca Mihai Stoica să ia o pauză de câteva luni“, a declarat Ioan Neculaie.

Primele negocieri dintre Ioan Neculaie şi Mihai Stoica au avut loc la partida dintre FC Braşov şi Steaua, meci care a fost urmărit din tribunele stadionului Tineretului de către Mihai Stoica.

Fostul conducător din Ghencea ar accepta să vină la FC Braşov doar în cazul în care Ioan Neculaie va veni cu un proiect pe termen lung, prin care să-i asigure un buget semnificativ pentru transferuri.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite