EXCLUSIV / Ioan Neculaie: „FC Braşov nu este de vânzare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă incertitudinea a planat în ultimele săptămâni asupra echipei FC Braşov, iar presa centrală a anunţat astăzi că oficialii grupării de la poalele Tâmpei sunt tentaţi să cedeze locul din Liga I, patronul Ioan Neculaie dă asigurări că acest lucru nu se va întâmpla.

Echipa nu are probleme financiare şi nu se pune problema să nu ne prezentăm în viitorul sezon de Liga I.

Jucătorii sunt cu banii la zi, am plătit şi restanţele financiare de anul trecut, către fotbalişti şi către Viorel Moldovan, aşa că nu riscăm nici măcar să fim sancţionaţi de Liga Profesionistă de Fotbal.

Chiar dacă situaţia nu a fost tocmai roză în ultimele săptămâni, cred că se merge mult prea departe cu aceste speculaţii.

Nici măcar un moment nu ne-am gândit să ne vindem locul din Liga I. Ar fi culmea şi suntem chiar ipocriţi dacă ne plângem de probleme financiare după ce am vândut jucători pe bani mulţi.

Avem asigurat bugetul pentru următorii doi ani, cel puţin. Zilele acestea vom cristaliza lotul şi ne pregătim intens pentru debutul în Liga I", a declarat patronul celor de la FC Braşov, Ioan Neculaie.

În altă ordine de idei, în aceste zile, antrenorii Daniel Isăilă şi Dănuţ Oprea testează mai mulţi fotbalişti. Printre aceştia se află fundaşul Adrian Rusu, ultima dată la Pandurii Târgu-Jiu, mijlocaşii Dan Balauru (FC Snagov) şi Rareş Soporan („U" Cluj), precum şi un atacant nigerian de 20 de ani, Anthony Ozoh.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite