Dănuţ Oprea (director tehnic FC Braşov): „Suferim la finalizare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul tehnic al FC Braşov, Dănuţ Oprea, a declarat, luni, după remiza cu Gaz Metan Mediaş, că mereu le spune atacanţilor săi că trebuie să marcheze „cu capul, cu nasul, cu gura şi că preferă un gol chinuit decât o bară frumoasă".

Vezi aici desfăşurarea meciului FC Braşov - Gaz Metan 0-0

Din păcate iar n-am reuşit să marcăm şi să câştigăm un meci pe care l-am dominat de la un capăt la altul. Asta este, mereu păcătuim când avem ocazii, mai facem un pas, un dribling în plus, în loc să facem cumva şi să băgăm mingea aia în poartă, mereu le spun jucătorilor, mai bine un gol chinuit decât o bară frumoasă.

Un atacant trebuie să marcheze, cu capul, cu nasul, cu gura, doar să bage mingea în poartă. Din păcate nu am luat trei puncte, dar se pare că nu avem nici noroc. La bara lui Năstăsie, mingea s-a întors la portar şi probabil că altfel era dacă nu se întâmpla acest lucru.

Trebuie să rezolvăm neapărat problema la finalizare pentru că am ajuns la minus 4, care nu este deloc liniştitor. Săptămâna viitoare sper să avem tot lotul valid şi să mergem la Cluj ca să luăm tot ce se poate
", a declarat Oprea.

Formaţia FC Braşov a terminat a egalitate, scor 0-0, meciul disputat, luni, în compania echipei Gaz Metan Mediaş, în etapa a IX-a a Ligii I.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite