Dănuţ Oprea (FC Braşov): „Meciul cu Pandurii este unul de şase puncte pentru FC Braşov“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dănuţ Oprea
Dănuţ Oprea

Într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni, vineri, de la ora 14.00, la Severin, pe Pandurii Târgu-Jiu.

Ambele grupări luptă pentru salvarea de la retrogradare, fiind vecine de clasament. Pandurii Târgu-Jiu ocupă prima poziţie retrogradabilă, cu 14 puncte, în timp ce FC Braşov este pe locul 14, cu 16 puncte acumulate.

De la venirea lui Petre Grigoraş pe banca oltenilor, jocul echipei din Târgu-Jiu s-a schimbat mult în bine. Braşovenii sunt conştienţi de valoarea adversarului, iar directorul tehnic al „stegarilor“, Dănuţ Oprea, consideră că duelul de vineri este extrem de important.

Ne aşteaptă un meci foarte greu cu Pandurii, un duel de şase puncte. De la venirea lui Grigoraş, echipa evoluează foarte bine şi sunt convins că vom avea mari probleme la Severin.

Vom face tot posibilul pentru a obţine maximum din acest meci. Trebuie să continuăm seria de rezultate pozitive şi avem nevoie de 2-3 victorii la rând pentru a ne depărta de zona fierbinte a clasamentului.

Suntem într-o goană nebună după puncte, iar în contextul actual ne-ar mulţumi şi un rezultat de egalitate. Este bine că întâlnim o formaţie care joacă fotbal şi nu se închide în apărare. Nu ne temem de Pandurii Târgu-Jiu, însă ne respectăm adversarul“, a menţionat Dănuţ Oprea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite