Antonio Conceicao a refuzat Steaua! 99% rămâne la Braşov!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi Gigi Becali a anunţat că antrenorul lusitan de la FC Braşov, Antonio Conceicao, este pe lista Stelei, portughezul a declinat oferta finanţatorului din Ghencea, întrucât îşi doreşte să continue proiectul început sub Tâmpa.

Este adevărat că Tony Conceicao nu a semnat noul angajament cu FC Braşov, însă parafarea înţelegerii reprezintă o chestiune de zile. Mulţumit de condiţiile care i-au fost puse la dispoziţie sub Tâmpa, portughezul şi-a dat acordul pentru a continua la Braşov.

Mai mult, Conceicao a stabilit de aproape o săptămână programul echipei şi i-a înaintat preşedintelui Iosif Kovacs o listă cu jucătorii. Din acea listă, care conţine în principal jucători portughezi, Kovacs a acontat deja şase jucători.

Acesta este şi principalul motiv care l-a determinat pe Antonio Conceicao să rămână la FC Braşov şi să refuze oferta Stelei. „Nu am semnat contractul cu Tony Conceicao, dar în proporţie de 99% el va rămâne la FC Braşov.

Avem acordul lui verbal, iar când se va întoarce din vacanţă, dacă noi vom reuşi să punem la punct şi ultimele detalii, atunci Conceicao va semna un nou angajament“, a declarat preşedintele braşovenilor, Iosif Kovacs.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite