Viorel Moldovan: „Am fost fricoşi şi nu am făcut faţă presiunii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La finalul confruntării din manşa retur a semifinalelor Cupei României, antrenorul Braşovului, Viorel Moldovan, a fost extrem de supărat pe proprii jucători, care au pierdut fără drept de apel, 0-4, la Vaslui şi au ratat accesul în finala competiţiei.

Nu am reuşit să menţinem posesia mingii şi am pierdut fără drept de apel un meci în care am fost dominaţi aproape în permanenţă. Băieţii nu au respectat nimic din strategia pe care am stabilit-o înaintea partidei, iar abia după pauză am început să contăm în joc.

Am crezut că am nişte bărbaţi în teren, dar m-au dezamăgit foarte tare jucătorii mei. Am evoluat cu multă teamă şi am fost depăşiţi de miza jocului. Aş fi ridicol să mai fac vreun comentariu la acest scor.

La pauză le-am transmis fotbaliştilor mei că avem forţa necesară de a marca şi a obţine calificarea în finală, iar 1-2 era cea mai frumoasă înfrângere. Vasluiul a pus presiune pe noi din startul partidei, iar adversarii au obţinut o victorie total meritată“, a declarat Viorel Moldovan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite