Cosmin Contra: „Trebuia să primim penalty la faultul comis asupra lui Helder“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 13 etape scurse din actualul sezon de Liga I, FC Timișoara continuă să fie singura echipă neînvinsă din campionat. Bănățenii au remizat, în seara aceasta, sub Tâmpa, cu FC Brașov, scor 0-0.

La finalul confruntării, antrenorul-jucător al Timișoarei, Cosmin Contra, a acuzat maniera de arbitraj a centralului Alexandru Tudor.

Consider că rezultatul este echitabil. Am închis foarte bine jocul. Știam că FC Brașov este o echipă în criză, care ne va pune probleme pe contraatac. Prima parte a aparținut gazdelor, însă în repriza a doua noi am controlat jocul.

Am revenit pe final, când puteam câștiga. Suntem singura echipă din Liga I care nu a primit penalty până în prezent. Cred că a fost 11 metri la intrarea asupra lui Helder, iar dacă Tudor dădea penalty, alta era soarta jocului.

Sunt mulțumit fiindcă am bifat cel de-al doilea meci în care nu am primit gol, iar asta este foarte important. Acum ne gândim doar la duelul din etapa viitoare, cu FC Vaslui, o echipă aflată în revenire de formă“, a declarat Cosmin Contra.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite