FC Braşov a făcut spectacol în ultimul meci amical din Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Braşov a încheiat stagiul de pregătire din Antalya, cu o victorie categorică, scor 5-2, în meciul cu formaţia coreeană Gyeongnam.

„Stegarii" au făcut cel mai bun meci din acest cantonament, golurile victoriei fiind marcate  de Cristescu (2), Ilyes, Cardoso şi Năstăsie. Braşovenii au început bine jocul, reuşind să deschida scorul încă din minutul şapte, prin Marian Cristescu, acesta reluând cu capul, din şase metri, după o lovitură liberă executată de Chipciu.

Elevii lui Toni Conceicao au continuat să atace, iar în minutul 22 au reuşit să majoreze scorul prin acelaşi Cristescu, care a deviat inspirat mingea şutată de Chipciu, de la marginea careului. Trei minute mai târziu, Chipciu a centrat de pe partea stângă, un fundaş coreean a respins în faţă, iar Ilyes, pe fază, a marcat din opt metri.

Până la pauză, coreenii l-au încercat în două rânduri pe Marc, cu şuturi de la marginea careului, însă fără probleme pentru portarul braşovean. În partea secundă, după o ocazie ratată de Dedu (50), coreenii au reuşit să reducă din diferenţă în minutul 55, prin Kim In Han, care l-a învins pe Hăisan cu un şut de la 10 metri, sub transversală.

Brasovenii au marcat golul patru, în minutul 60, prin Cardoso, care a fost servit ideal de Williams. Cosmin Năstăsie a majorat scorul în minutul 80,  atunci când mijlocaşul braşovean a executat perfect o lovitură liberă de la marginea careului. Asiaticii au redus din diferenţă în minutul 84, prin Lee Sang Hang, din penalty.

Mijlocaşul Marian Cristescu este golgheterul echipei, cu trei goluri marcate în meciurile de pregătire din acest an. „Mă bucur că am reuşit să marchez, însă important este să o faci în meciurile oficiale din campionat.  Mă simt bine pentru că am posibilitatea să ajung mai uşor în faţa porţii.

Este important că am  încheiat cantonamentul cu o victorie obţinută după un meci bun. Ne-am pregătit bine şi avem un moral bun pentru startul campionatului. Ne dorim să debutam cu dreptul şi să obţinem un succes în partida cu Universitatea Cluj
", a declarat Cristescu pentru site-ul oficial al FC Braşov.

FC Braşov - Gyeongnam 5-2
(3 -0)

Au marcat: Cristescu 7,  22, Ilyes 25, Cardoso 60, Năstăsie 80 - Kim In Han 55,  Lee Sang Han 84 -penalty

FC Braşov (prima repriză): Marc - Rusu, Majernik, Diego Gaucho, Cristi Ionescu - Toloza - Viveiros, Ilyes, Cristescu, Chipciu- Hadnagy

FC Braşov
(repriza a doua): Hăisan (82 Iacob) -  Rusu, Majernik (65 Creţulescu), Oros, Williams - Năstăsie, Mateiu, Martinovic, Distefano - Dedu (82 Drăgan), Cardoso

Antrenori:
Antonio Conceicao, Daniel Isăilă 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite