Giuseppe Materazzi a semnat cu FC Braşov!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a negociat cu bosnicul Blaz Sliskovici, cu care ajunsese la o înţelegere vineri, patronul celor de la FC Braşov, Ioan Neculaie, l-a adus astăzi pe banca tehnică a „stegarilor“, pe italianul Giuseppe Materazzi.

Acesta a semnat un contract pe un sezon cu FC Braşov, cu opţiune de prelungire pentru încă un an, urmând să fie prezentat mâine dimineaţă.

Giuseppe Materazzi este noul antrenor de la FC Braşov. Obiectivul echipei pentru acest sezon este calificarea în Europa League. Nu va fi uşor, însă eu am mare încredere în Materazzi, pentru că vine cu o altă mentalitate.

Din punctul meu de vedere cred că este peste Mandorlini de la CFR Cluj, pentru că Materazzi are o experienţă de peste 20 de  ani ca antrenor în Serie A. Până joi, lotul va fi completat cu mai multi jucători. 

Materazzi va fi ajutat de antrenorii secunzi Antonio Antonucci şi Daniel Isăilă, Andrei Şanta se va ocupa cu pregătirea portarilor, iar Robert Ilyes va fi jucător şi antrenor secund", a declarat Ioan Neculaie pentru site-ul oficial al clubului.

Materazzi a mai antrenat în trecut pe Lazio, Brescia, Messina, Bari, Padova, Piacenza, Sporting Lisabona, Venezia sau Cagliari, iar ultima dată a antrenat în Grecia, pe Olympiakos Volos.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite