Antonio Conceicao (antrenor FC Braşov): „Nu am negociat cu nicio echipă din România“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei FC Braşov, portughezul Antonio Conceicao, a dezminţit zvonurile care îl dau ca şi plecat la Steaua, din vară.

Tehnicianul lusitan a declarat că nu a negociat cu nicio echipă din România, pentru moment nefiind tentat să ajungă la Steaua. Conceicao a menţionat că în acest moment se gândeşte doar la obiectivele pe care le are de îndeplinit la FC Braşov.

„Sunt pure invenţii informaţiile apărute în presă. Vă dau cuvântul meu de onoare că nu am discutat cu nicio persoană, de la niciun club din România, despre viitorul meu profesional. Trebuie să tranşăm odată pentru totdeauna această problemă.

Eu sunt un angajat al clubului FC Braşov, sunt un profesionist, şi nu am cum să negociez cu altă echipă, atâta timp cât sunt antrenor la această formaţie. Cu toată sinceritatea, pot spune că nu am fost contactat de niciun conducător de club.

Prima mea preocupare este să-mi îndeplinesc obiectivele la FC Braşov, iar în acest moment mă gândesc doar să intru în istoria acestui club şi să câştig, în premieră, Cupa României. Acum, să-mi îndeplinesc obiectivele la Braşov este chiar mai important decât viitorul meu profesional“, a menţionat Conceicao.

Antonio Conceicao a declarat şi să venirea impresarului Marcel Popescu în Ghencea nu trebuie asociată cu numele lui: „Marcel Popescu este prietenul meu, nu impresarul meu. Nu are nicio importanţă faptul că el va ajunge la Steaua. Asta nu înseamnă automat şi că eu voi pregăti această echipă.

Sunt liber să fac ceea ce cred eu că este mai bine şi mă voi gândi abia de la sfârşitul lunii mai la ce echipă voi continua şi în sezonul următor. Oricum, eu nu dau nicio importanţă speculaţiilor din ultimul timp, iar aceste zvonuri nu mă afectează deloc“, a completat Conceicao.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite