Iosif Kovacs, preşedinte FC Braşov: „Conceicao nu s-a înţeles cu Steaua, sunt 80% şanse să rămână la FC Braşov şi din vară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă în ultimul timp se vehiculează tot mai des că antrenorul de la FC Braşov, Antonio Conceicao, este ca şi acontat de Steaua, din vară, preşedintele „stegarilor“, Iosif Kovacs, infirmă această variantă.

Conform Gazetei Sporturilor, Antonio Conceicao ar fi ajuns, deja, la o înţelegere cu Steaua, pentru un contract pe două sezoane, cu 200.000 de euro pe an. Tony Conceicao ar urma să semneze contractul cu „roş-albaştrii“ pe 1 iunie, atunci când îi expiră angajamentul cu FC Braşov.

„Sunt pure speculaţii, nimic nu este adevărat. Probabil este şi o strategie a Stelei, care face orice pentru a ne elimina din Cupa României. Ceea ce nu ştiu ei este că aceste speculaţii ne ajută pe noi, fiindcă Tony Conceicao va fi şi mai determinat să elimine Steaua, să dovedească, dacă este adevărat ceea ce se spune, că merită să ajungă în Ghencea.

Deocamdată, cel puţin până pe 30 mai, Conceicao este antrenorul Braşovului şi toţi ne dorim foarte mult să câştigăm Cupa României. Doar la acest obiectiv ne gândim în momentul de faţă. Mai mult, eu sunt convins că în proporţie de 80%, Conceicao va continua la FC Braşov şi din vară. Există o clauză în contract care ne permite să activăm prelungirea înţelegerii.

Este normal că Antonio Conceicao trebuie să fie de acord cu noul contract, este vorba de mai mulţi bani pe care noi trebuie să-i dăm lui, dar sunt aproape sigur că vom ajunge la o înţelegere. Multe lucruri depind şi de ceea ce vom face în Cupa României. Oricum, în perioada următoarea vom începe negocierile cu Tony Conceicao“, a menţionat Iosif Kovacs.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite