António Conceição a fost prezentat oficial la FC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FC Braşov a terminat anul cu un nou tehnician, Antonio Conceicao
FC Braşov a terminat anul cu un nou tehnician, Antonio Conceicao

Tehnicianul portughez António Conceição a semnat un contract pe cinci luni cu FC Braşov, cu opţiune de prelungire pe încă un an. Fostul antrenor de la CFR Cluj a fost prezentat oficial, astăzi, şi va avea ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

Acesta va colabora cu fostul antrenor principal, Daniel Isăilă, care îi va fi „secund", în timp ce Dănuţ Oprea va continua şi el, cel mai probabil, pe banca tehnică a „galben-negrilor".

Lusitanul va avea un salariu lunar de 10.000 de euro, iar în cazul în care nu va retrograda cu FC Braşov, Conceição ar putea rămâne şi în sezonul următor pe banca tehnică a „stegarilor". În altă ordine de idei, Iosif Kovacs este noul preşedinte al echipei.

Sunt convins că putem face performanţă la FC Braşov. Am, însă, nevoie de sprijinul conducerii administrative, dar şi de ajutorul lui Daniel Isăilă. Trebuie să creştem calitatea jocului şi să îmbunătăţim faza ofensivă.

Mai avem nevoie de cinci jucători, în special mijlocaşi şi atacanţi. CFR Cluj este un capitol închis pentru mine şi nu mă interesează să aduc fotbalişti de acolo", a menţionat Conceição.

fc brasov

Chipciu rămâne la Braşov

Tehnicianul lusitan îşi doreşte să câştige un trofeu cu FC Braşov. „Suntem calificaţi în semifinalele Cupei şi ar fi o performanţă mare dacă am reuşi să cucerim acest trofeu. Avem mult de muncă, însă putem avea rezultate în viitor", a precizat antrenorul portughez.

La rândul său, patronul echipei FC Braşov, Ioan Neculaie, a precizat: „În ultimii ani am avut antrenori titraţi la FC Braşov şi am dorit să continuăm pe aceeaşi linie.

Nu sunt supărat pe foştii tehnicieni, aşa am considerat că este mai bine pentru echipă. Isăilă mai are de învăţat şi Toni Conceição este un bun exemplu".

Neculaie a vorbit şi despre posibilele transferuri de la FC Braşov: „Nu ne vom despărţi de mulţi jucători. Însă, vrem să aducem la Braşov fotbalişti care să facă diferenţa. Dacă vreo echipă îl vrea pe Mihai Mincă şi va acorda o sumă consistentă de bani, atunci îi vom da drumul.

Însă, este exclus să îl vindem pe Alex Chipciu, indiferent de banii pe care îi vom primi. Vom încerca să aducem jucători valoroşi, liberi de contract, în special din străinătate. Până pe 10 ianuarie, când se va reuni echipa, vom avea lotul complet".   

FC Braşov se va reuni pe 10 ianuarie, urmând ca în perioada 22 ianuarie - 9 februarie echipa să efectueze un stagiu de pregătire în Antalya, acolo unde, cel mai probabil, vor fi programate cinci partide amicale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite