Fără Conceicao, FC Brașov a obținut prima victorie a cantonamentului din Portugalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Brașov a încheiat stagiul din Portugalia cu o victorie, scor 1-0 (1-0) cu formația portugheză de ligă secundă, Penafiel. Golul victoriei echipei pregătite de Daniel Isăilă a fost marcat de Marian Cristescu, în minutul 24. 

Formația portugheză a beneficiat de un penalty în debutul meciului, executat pe lângă poarta lui Felgueiras. Jocul a fost controlat de brașoveni, care au reușit să deschidă scorul, în minutul 24, prin Marian Cristescu, care a transformat cu siguranță un penalty obținut tot de el. Brașovenii puteau obține o victorie mult mai clară, însă Paez (30) Hadnagy (40), Chipciu (61) și Mateiu (90) au ratat ocazii importante la poarta gazdelor.

FC Brașov: Felgueiras (30 Godinho, 60 Marc) - Hugo Sousa (46 Bruno Madeira), Majernik (46 Machado), Cristi Munteanu (70 Crișan), Cristi Ionescu - Stângă, Toloza, Paez (46 Mateiu) - Chipciu, Hadnagy (46 Dominguez), Cristescu.

A fost un meci bun de pregătire, disputat pe o căldură sufocantă. În prima repriză am controlat jocul, iar jucătorii au avut determinare și agresivitate. Partea secundă a fost, însă, mai puțin reușită. S-a resimțit obsoseala acumulată, pentru că nu este ușor să joci cinci meciuri în 12 zile.

Nu mă tem de faptul că am preluat echipa cu doar o săptămână înaintea startului campionatului. În vara trecută a fost mult mai dificil. Cunosc jucătorii, știu cum s-a făcut pregătirea, astfel că important este să debutăm cu dreptul în campionat și să câștigăm meciul cu Gaz Metan Mediaș.

Mă bucur că am reușit să-l readucem și pe Buga, un jucător de valoare, de care avem nevoie
", a declarat antrenorul „stegarilor", Daniel Isăilă, pentru site-ul clubului. 

În stagiul de pregătire din Portugalia, FC Brașov a fost învinsă de Freamunde (0-1), Vitoria Guimaraes (0-4), Beira Mar (0-1) și Sporting Braga (0-2), reușind să învingă doar pe Penafiel (1-0).

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite