„Drumul Mingii“ a ajuns la Braşov. Balaci, Cămătaru şi Cârţu au dat autografe fanilor VEZI FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de 40 de zile, în cadrul campaniei „Drumul Mingii“, legendele fotbalului românesc au parcurs sute de kilometri, de la Timişoara, alături de suporteri de toate vârstele.

Astăzi, la ora 14.00, „Drumul mingii“ a ajuns la Braşov, iar la întâlnirea cu publicul din Braşov au fost prezenţi Miodrag Belodedici, Rodion Cămătaru, Costel Orac, Adrian Bumbescu şi Sorin Cârţu.

image

Astfel, una dintre mingile cu care se va juca finala din această seară, de la Stadionul „Tineretului“, de la ora 21.15, a ajuns în Piaţa Sfatului, adusă de 100 de suporteri. Tot în cadrul acestui eveniment, legendele fotbalului românesc au jucat un meci amical cu şase suporteri braşoveni.

image

La evenimentul organizat în Piaţa Sfatului a fost invitat şi Ştefan Florescu, cel care a devenit cunoscut după participarea la emisiunea „Românii au talent“, uimind o ţară întreagă prin jongleriile pe care le face cu mingea de fotbal.

image

„Dacă finala din această seară va fi la fel de frumoasă precum oraşul în care se desfăşoară, atunci sunt convins că meciul va fi spectaculos“, a declarat Ilie Balaci.

image

„Am unele regrete fiindcă nu pot să fiu în dublă ipostază la acest eveniment, în calitate de participant la „Drumul Mingii“, dar şi în calitate de antrenor al Stelei. Îmi pare rău pentru acest oraş că nu are echipă în finala Cupei“, a precizat şi Sorin Cârţu.

image

„Sunt onorat să fiu prezent în acest oraş extrem de frumos al României. Sunt sigur că suporteri din toată ţara îi invidiază în acest moment pe braşoveni, fiindcă ei au posibilitatea să urmărească pe viu acest meci“, a menţionat Miodrag Belodedici.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite