Dani Coman: "Sunt dezamăgit de unii oameni de la Rapid"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La finalul partidei cu FC Braşov, pierdut de Rapid, scor 0-2, în deplasare, în ultima etapă a turului din Liga I, portarul giuleştenilor, Dani Coman, a declarat că este dezamăgit de atitudinea suporterilor Rapidului.

"Este dureros acest eşec cu FC Braşov, întrucât am pierdut trei puncte extrem de importante. Din păcate, fanii continuă să ne înjure, dar vreau să le transmit că pe mine nu mă afectează cu absolut nimic apostrofările galeriei. Echipa, însă, are de suferit cel mai mult.

Eu am venit cu inima deschisă la această formaţie, Rapidul este viaţa mea şi nu regret că am făcut această alegere. Am renunţat la foarte multe avantaje materiale numai pentru că mi-am dorit să ajung în Giuleşti.

Chiar dacă există unele probleme financiare la Rapid, nu ne gândim la bani când intrăm pe teren, jucăm fotbal din plăcere. Când am ales să revin în Giuleşti am crezut că voi găsi aici oameni pe care îi cunoşteam ca fiind persoane de caracter, însă nu a fost aşa. Chiar şi aşa, nu mă gândesc să plec de la Rapid", a declarat Dani Coman, portarul Rapidului.

În etapa a XVII-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov a învins în această seară, pe propriul teren, pe Rapid, scor 2-0. Golurile întâlnirii au fost marcate de Adrian Rusu, în minutul 12 şi de Alex Chipciu, în minutul 27. Ultimul l-a executat pe Dani Coman cu o "scăriţă", după o cursă de senzaţie de la mijlocul terenului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite