Alex Chipciu: „Am avut ofertă de la Steaua, dar rămân la Braşov“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea antrenamentului din această dimineaţă, mijlocaşul echipei FC Braşov, Alex Chipciu, a vorbit despre planurile din retur, dar şi despre ofertele de transfer pe care le-a avut în această iarnă.

Sunt fericit că am revenit la pregătire, este întotdeauna o plăcere să-ţi reîntâlneşti colegii. Ne aşteaptă un retur extrem de dificil, dar care poate fi şi frumos în cazul în care ne vom califica în finala Cupei României.

Chiar dacă nu ne bagă în seamă, Steaua şi Dinamo ar trebui să se teamă de noi, fiindcă am eliminat pe Timişoara în sferturi şi am demonstrat că avem o anumită valoare", a precizat Chipciu.

A refuzat Steaua

Mijlocaşul „stegar" a recunoscut că a avut o ofertă de la Steaua, însă a decis să continue la FC Braşov: „Am vorbit cu patronul Ioan Neculaie şi el mi-a transmis că a venit o ofertă concretă pentru mine de la Steaua. Însă împreună am decis că cel mai bine pentru mine este să rămân la Braşov, măcar până în vară.

Abia am început să joc titular şi nu mă gândesc deocamdată la un transfer. Trebuie să-mi fac treaba cât mai bine aici, fiindcă nu vreau să fiu huiduit atunci când mă întorc la Braşov în calitate de adversar, aşa cum s-a întâmplat cu alţi colegi".  

La rândul său, mijlocaşul Marian Cristescu a menţionat: „Această perioadă de pregătire este cea mai grea din viaţa unui fotbalist. Trebuie să tragem tare şi să ne pregătim cât mai bine pentru returul campionatului. Obiectivul nostru este să ne salvăm de la retrogradare şi să obţinem calificarea în finala Cupei României“.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite