Ioan Neculaie (patron FC Braşov): „Nu demitem antrenorii, ci sancţionăm jucătorii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Braşov a fost umilită, aseară, în deplasare, de CFR Cluj, echipa din Gruia câştigând cu 4-0, meciul contând pentru etapa a X-a a Ligii I de fotbal.

După eşecul lamentabil de aseară, patronul formaţiei de la poalele Tâmpei, Ioan Neculaie, s-a declarat deranjat de atitudinea unor jucători de la FC Braşov, dar precizează că nu se gândeşte să-l demită pe tehnicianul Daniel Isăilă.

Din păcate, nu jucăm ceea ce mi-aş dori şi în ritmul acesta nu vom avea nicio şansă să mai continuăm în Liga I şi în sezonul viitor. Nu vom lua nicio măsură împotriva antrenorilor, însă jucătorii vor fi nevoiţi să dea socoteală.

Mă deranjează indolenţa unor fotbalişti, care nu evoluază la capacitate maximă. Voi discuta cu antrenorii şi vom vedea ce este de făcut, fiindcă aşa nu se mai poate continua. Este inadmisil să avem jucători eliminaţi aproape în fiecare etapă. Este o lipsă de disciplină care trebuie stopată.

Nu zic că este doar vina jucătorilor pentru acele eliminări, însă trebuie să fim mult mai atenţi şi să nu mai primim atâtea cartonaşe roşii. Oricum, vom trage unele concluzii şi vom lua măsuri, dacă este cazul, cel mai devreme, doar la finalul turului de campionat“, a precizat Ioan Neculaie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite