Ioan Andone: "Egalul obţinut la Braşov este un rezultat echitabil"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a 33-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov şi Rapid au terminat la egalitate, 1-1, meciul susţinut pe Stadionul Tineretului. Gazdele au deschis scorul în minutul 26, prin Roman, iar oaspeţii au egalat în prelungiri, după un penalty transformat de Săpunaru.

Chiar şi cu egalul obţinut la Braşov, echipa lui Ioan Andone rămâne pe locul şapte, la patru puncte de ultima poziţie care asigură un loc în Europa League, ocupată de Dinamo.

La finalul meciului cu FC Braşov, tehnicianul giuleştenilor, Ioan Andone, s-a declarat mulţumit de rezultatul obţinut de propria echipă. "Până la urmă rezultatul este echitabil. A fost un meci tensionat, cu nervi mulţi, intrări peste limita regulamentului, iar arbitrul a scăpat partida din mână.

Braşovul a reuşit să marcheze contrar cursului jocului. Noi am avut ocazii multe şi este bine că am reuşit să punctăm pe final. Păcat că o echipă ca FC Braşov este în afara Europei. Noi stăm acum la mâna TAS-ului şi sperăm că vom avea parte de o decizie favorabilă.

Oricum, este numai vina noastră că nu am reuşit să ne calificăm în cupele europene. Dacă aveam pretenţii de Europa League, atunci trebuia să învingem la Braşov. Dar, vom lupta în continuare şi aşteptăm rezultatele din ultima etapă", a declarat "Fălcosul".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite