Fotbal: Cristiano Bergodi ar putea prelua pe FC Braşov!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După experienţele eşuate de la Steaua sau Poli Iaşi, italianul care a mai antrenat şi pe Rapid, Cristiano Bergodi, are mari şanse să revină în România, chiar la FC Braşov.

Italianul este unul dintre favoriţii patronului formaţiei braşovene, Ioan Neculaie, iar omul de afaceri a demarat deja primele negocieri cu Bergodi. Fostul antrenor al Stelei ar accepta condiţiile financiare impuse de Ioan Neculaie, iar ultimele detalii vor fi puse la punct în cursul săptămânii viitoare.

Patronul "stegarilor" vrea cu orice preţ să se despartă de Viorel Moldovan, Ioan Neculaie fiind deranjat de criticile lansate de "Moldo-gol" la adresa condcerii, dar şi de rezultatele mult sub aşteptări obţinute de FC Braşov în sezonul recent încheiat.

Totodată, un alt motiv pentru care Neculaie îl preferă pe Cristiano Bergodi este acela că fostul lazial nu are pretenţii financiare exagerate, italianul urmând să fie plătit cu jumătate din suma pe care o încasa Viorel Moldovan. Dacă negocierile se vor concretiza, Bergodi va semna pe un an, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite