Vezi imagini de la antrenamentul din această seară, al lui Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După conferinţa de presă susţinută de Ioan Andone, Gabi Torje şi Marius Alexe, dinamoviştii au efectuat o şedinţă de pregătire de circa 90 de minute.

Programat să înceapă la ora 18.15, antrenamentul dinamoviştilor, care s-a desfăşurat pe Stadionul „Carpaţi“, din Braşov, a fost amânat cu 15 minute. Primul sfert de oră a fost deschis presei, însă, în prima parte a pregătirii, elevii lui Ioan Andone au efectuat câteva mişcări de încălzire.

La şedinţa de pregătire a „câinilor“ au luat parte toţi jucătorii care au făcut deplasarea sub Tâmpa. Deşi în urmă cu câteva zile acuza unele probleme medicale, fundaşul Valerică Găman s-a pregătit normal, în această seară, alături de colegi, şi este apt 100% pentru meciul de mâine seară.

Directorul executiv al „câinilor“, Cristi Borcea, a fost prezent şi el la antrenamentul din această seară al lui Dinamo. Acesta s-a întreţinut, preţ de câteva minute, înaintea şedinţei de pregătire, cu fostul preşedinte de la FC Braşov, Romică Paşcu.

În tribunele Stadionului „Carpaţi“ au fost prezenţi şi circa 50 de suporteri ai „roş-albilor“.

Finala Cupei României la fotbal, dintre Dinamo şi Steaua, va avea loc mâine seară, de la ora 21.15, pe Stadionul „Tineretului“, din Braşov.

Vezi mai jos imagini de la şedinţa de pregătire a dinamoviştilor:

image
image
image
image
image
image
image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite