Cristi Pustai (antrenor Gaz Metan Mediaş) : „Braşovul este revelaţia acestui retur“ AUDIO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a 26-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni, mâine, de la ora 17.30, în deplasare, pe Gaz Metan Mediaş, partida fiind transmisă, în direct, de GSP TV.

Înaintea confruntării cu FC Braşov, tehnicianul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai, este convins că propria echipă va avea un meci extrem de difici în compania formaţiei de la poalele Tâmpei.

Urmează un nou test, pe propriul teren, în compania revelaţiei acestui retur, FC Braşov. Vom întâlni o echipă care joacă frumos şi a avut rezultate notabile de când pe banca tehnică a venit portughezul Antonio Conceicao.

În acest timp scurt în care se joacă, FC Braşov a pierdut puncte importante cu Dinamo şi Bistriţa. Cu Dinamo, braşovenii au pierdut foarte greu, iar de Bistriţa au fost învinşi după ce au dominat copios meciul, la singurul şut pe poartă al Gloriei.

Aşadar, meciul de mâine se anunţă foarte greu. Sper să reuşim să câştigăm punctele puse în joc, întrucât este important să rămânem la +3 în clasamentul adevărului“, a menţionat Cristi Pustai.

Pentru confruntarea cu FC Braşov, Cristi Pustai nu se va putea baza pe Aganovici, Lazăr, Munteanu şi Liţu, toţi accidentaţi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite