Narcis Răducan: "Nu există o ofertă concretă pentru Bogdan Stancu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Narcis Răducan
Narcis Răducan

Managerul sportiv al Stelei a precizat că nicio echipă puternică din străinătate nu s-a interesat recent de serviciile internaţionalului român

"Stancu e într-o formă bună, are 12 goluri, dar o ofertă concretă pentru el nu există în acest moment. Dacă ai viteză şi dai goluri te potriveşti oriunde. Noi sperăm să ne bazăm pe el cât mai mult timp. Însă nu-l putem ţine prea mult, trebuie să găsim "timing"-ul şi oferta potrivită pentru a-l vinde. Oficial, la Steaua nu există nicio venire şi nicio plecare. Am 'PIN'-ul la lista transferurilor dorite, dar trebuie să găsim momentul oportun pentru a face publice numele dorite. Nici de Râpă nu pot zice nimic momentan. Oricărui jucător dorit public de Steaua îi creşte preţul considerabil", a spus Răducan la Sport.ro.

Răducan a vorbit şi de meciul de joi cu Liverpool, la care speră să vadă tribunele cât mai pline, aportul fanilor fiind esenţial Stelei în încercarea de a obţine un rezultat favorabil: "E foarte greu să joci cu Liverpool, indiferent de locul pe care-l ocupă în campionat. Poate avem şansa să nu vină cu primul '11', dar acest lucru nu e neapărat în avantajul nostru. Ei vin după o înfrângere în ultimele minure greu de digerat. Cred că vom beneficia de fani în număr mare. Sper să nu plouă, deşi prognozele nu prea ne avantajează. Contează şi că s-a întors MM la STeaua. Cu CFR au fost mulţi spectatori deşi vremea nu a fost prea plăcută. Trebuie să ne ridicăm la atitudinea englezilor şi cu ajutorul fanilor să facem un meci bun".

Răducan încă speră la titlul de campioană a României, dar crede că pentru a atinge acest obiectiv Steaua are nevoie de un parcurs fără greşeală în retur. "Încă sunt şanse să recuperăm diferenţa de puncte din campionat, deşi nu va fi uşor. Trebuie să muncim şi să avem un parcurs fără greşeală. Va fi un retur de foc, interesant", a încheiat oficialul Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite