Bogdan Mara îşi va rezilia amiabil contractul cu CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Mara a fost convocat în 2009 şi la naţională!
Bogdan Mara a fost convocat în 2009 şi la naţională!

Internaţionalul lui CFR Cluj a anunţat că a ajuns la o înţelegere cu oficialii clubului din Gruia pentru a-şi rezilia pe cale amiabilă înţelegerea cu echipa ardeleană. În continuare, Mara va aştepta oferte din Liga I, dar cu o singură condiţie: echipa care îl vrea să se lupte pentru titlul de campioană.

„Încă nu am reziliat contractul, dar nu mai e cale de întoarcere. Propunerea a venit din partea conducerii. Am mers şi am discutat, iar ei mi-au spus că nu mai sunt bani, că din această iarnă schimbă strategia, că vor fi mai mulţi jucători tineri. Nici mie nu îmi convenea că nu joc, ca am şi eu o vârstă şi nu îmi permit să stau pe bancă. Probabil că şi contractul meu era considerat prea mare. Sunt jucător liber şi pot semna cu orice echipă doresc", a spus Mara pentru NewsIn.

Mijlocaşul a mai adăugat că şi-ar dori să evolueze pentru o echipă care este în lupta pentru titlu în acest sezon.

„Aştept oferte şi sunt sigur că vor veni. Îmi doresc o formaţie cu pretenţii, pentru că în ultimii ani am fost obişnuit aşa. Prefer să rămân în ţară, dar o să discut şi ofertele din străinătate", a mai spus fotbalistul de 32 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite