4.000 de bilete rezervate Stelei pentru la Napoli! 1.000 de fani vin din Italia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, a fost în Italia pentru a spiona-o pe Napoli, echipa pe care trupa din Ghencea o va întâlni în Liga Europei joia viitoare.

"Am şi adus cu mine biletele pentru meci. Ne-au rezervat vreo 4000 de bilete. Vom vedea ce decizie vor lua suporterii pentru că într-adevar nu e cel mai liniştit loc din lume. Vor veni şi din Italia, se estimează aproximativ 1000 numai din Italia" , a declarat Narcis Răducan.

Stelistul a fost impresionat de forţa italienilor.

"Napoli a câştigat cu greu într-adevar, dar a fost un meci bun, au exercitat o presiune permanentă asupra adversarului şi în final au fost răsplătiţi cu golul. Într-adevar cu noroc, dar cred că au meritat, au făcut un meci bun. Eu cred că nu este doar un jucător periculos, au un joc defensiv de apreciat, bineînţeles că au şi jucători de mare valoare, cel puţin în acest meci peste tot a fost Cavani, un jucător de mare valoare şi acesta. A jucat cu jucători foarte tehnici, aşa cum probabil sunt jucătorii napoletani, cred că a rămas umbra lui Maradona. Nu vreau să-mi sperii băieţii, pentru că au demonstrat la Bucureşti că au şi ei problemele lor, dar într-adevar pe faza ofensiva sunt incredibil. De la mijloc în sus au o viteză şi o tehnicitate de invidiat şi probabil este şi greu să ajungi ca jucătorii lui Napoli dacă nu ştii cu mingea. Atmosfera a fost într-adevăr apăsătoare pentru adversar, deşi e un stadion cu pistă de atletism. Va fi un meci foarte greu, trebuie să facem un meci mare pentru a ne califica, dar nu e imposibil", a mai spus Narcis Răducan la sosirea din Italia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite