Gigi Becali: "Pentru golul ăsta, Szekely va rămâne pe viaţa la Steaua!" / Reacţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei l-a lăudat pe Szekely pentru golul marcat în prelungiri în poarta Vasluiului, scor 2-1

"Szkeley, pentru golul ăsta, va rămâne toată viaţa la Steaua. Nu-l mai critic şi îmi dau cuvântul meu de onoare că el o să rămână toată viaţa lui la Steaua, numai pentru golul ăsta", a spus Gigi Becali după meciul cu FC vaslui (2-1)

Dumitru Dragomir: "Am văzut meciul şi nu mi-a plăcut foarte mult, s-au întîlnit două echipe arţăgoase. Steaua a cîştigat meritat, suporterii se cam pripesc cerîndu-i demisia lui Stoichiţă. Oricum, am văzut tot mai puţine manifestări anti-conducere în tribună.Suporterii i-au cerut lui Lăcătuş să-i salveze? O fi avînd vreunul grupă porcină şi Lăcătuş are antitodul, altfel nu îmi explic"

Mihai Stoichiţă: "Am dominat prima repriză, dar am făcut o greşeală şi am luat gol. Vaslui e o echipă foarte bună, o piatră greu de spart şi asta i se datorează şi lui Lăcătuş. Îi felicit pentru acest meci şi îi felicit şi pe jucătorii mei pentru această victorie atît de importantă. Le dau o bere băieţilor, aşa le-am promis dinaintea meciului. Nu am avut emoţii, pe mine m-a depăşit această fază de cînd sînt în fotbal. Îmi pare rău că publicul nu este în totalitate alături de echipă. Trebuie să înţeleagă că nu eu sau Becali sîntem importanţi. Să dea Domnul să mă înjure tot timpul şi să cîştigăm noi toate meciurile.Pe noi nu ne inteeresează titlul de campioană de toamnă, eu mă gîndesc la un alt titlu. Probabil că eram şi campioni de toamnă dacă nu era acea sincopă de la Ploieşti. Îmi pare rău şi pentru Lăcătuş, dar la fel de mult mă bucur pentru echipa mea",

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite