Becali către Băcilă:"Dacă nu îţi prelungeşti contractul cu Pandurii, vii la Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei , Gigi Becali, a revenit la sentimente mai bune faţă de Băcilă, fotbalist despre care spusese că s-a accidentat singur în meciul de ieri.

După ce a revăzut imaginile tv, patronul Stelei şi-a dat seama că a greşit şi a făcut un gest unic: i-a propus lui Băcilă un contract la Steaua.

"Am văzut azi imaginile. L-am sunat pe Condescu, am luat numărul lui Băcilă, am vorbit cu el la telefon şi i-am zis: 'Te rog să mă ierţi, n-am văzut.' Mi-a zis că se oftica pentru declaraţiile mele, pentru că mă simpatiza foarte mult. I-am zis aşa: 'Măi, Băcilă, nevastă-ta mi-a zis că o să treceţi şi peste asta.' M-a impresionat nevastă-sa. I-am spus lui Băcilă că din cauza mea s-a accidentat, că Steaua sunt eu. Dacă nu îşi va prelungi contractul cu Pandurii, o fac public şi nu mint, vii, semnezi contract cu Steaua şi vei juca la Steaua. Nu ai nicio problemă nici tu, nici familia ta, din punct de vedere financiar. Mi-a zis că atunci se face bine mai repede, dacă îi dau posibilitatea să joace câteva meciuri în tricoul roş-albastru. M-a impresionat foarte tare. Mi-a spus că nu are decât osul rupt şi că o să revină repede pe teren. Eu ce am promis, fac!", a spus Becali la gsptv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite