Motivat de banderola de căpitan, Nicoliţă vrea să ia titlul cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bănel Nicoliţă, noul căpitan al echipei Steaua Bucureşti, a declarat că vrea să câştige titlul cu formaţia din Ghencea.

''Este onoare pentru mine să port banderola de căpitan, e o responsabilitate mult mai mare ca până acum şi sper din tot sufletul să răsplătesc încrederea antrenorului şi a colegiilor mei. Faptul că sunt căpitan mă motivează şi mai mult şi vreau să fac cel mai bun sezon al meu la Steaua de până acum'', a declarat Nicoliţă.

Bănel îl apreciază pe antrenorul Victor Piţurcă şi îşi doreşte să câştige împreună titlul de campioni: ''Eu am mai lucrat cu dânsul şi la naţională, este un profesionist care comunica mereu şi pot spune că este un antrenor înţelegător. Domnul Piţurcă ne ajută mult să avem încredere în noi. Îmi doresc ca împreună să câştigăm titlul şi să facem fericiţi milioane de fani''.

Nicoliţă consideră că ''este obligatoriu'' ca Steaua să câştige titlul în noul sezon şi e convins că jucătorii noi, care s-au integrat foarte bine în echipă, ''sunt băieţi muncitori şi modeşti şi vor face performanţă la Steaua. Trebuie să fim uniţi şi să arătăm ca o adevărată familie''. Mijlocaşul stelist a făcut şi un apel la suporteri să lase deoparte conflictele din trecut şi să vină la stadion să încurajeze echipa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite