Un nou atac al lui Dinu la adresa lui Piţurcă: "Face propagandă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adiministratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, l-a pus din nou la zid pe selecţionerul României, Victor Piţurcă, după ce acesta a comandat câtre trei antrenamente pe zi pentru jucătorii naţionalei.

"Trei antrenamente nu îşi au rostul. Este un chin pentru jucători. Toată lumea spune că cel mai bine e să faci două antrenamente pe zi, câte unul dimineaţa şi seara. Este un exerciţiu de propagandă ceea ce se face acum. Piţurcă este un antrenor excentric care vrea să iasă în relief.

Cât despre transferurile lui Dinamo, Menassel este opţiunea lui Ciobotariu. Este un jucător care a evoluatfoarte puţin în ultima vreme. Nu pot să spun că este o soluţie pentru acoperirea postului de mijlocaş la închidere în locul lui Kone, care probabil că nu va semna prelungirea cu Dinamo. Avem probleme în ceea ce priveşte postul de mijlocaş la închidere şi cel de fundaş stânga. Căutăm şi o soluţie pentru acoperirea postului lui Cristi Pulhac, care este un jucător capricios. Sperăm să îşi revină, chiar dacă nu a jucat prea mult în ultima perioadă", a spus Dinu la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite