Stoichiță: ”Greșelile individuale ne-au costat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După remiza, scor 2-2, cu Universitatea Craiova, antrenorul Astrei Ploiești, Mihai Stoichiță, consideră că lipsa de concentrare și greșelile individuale au fost principalele motive pentru care echipa sa nu a câștigat toate cele trei puncte.

"Din păcate greşelile individuale ne-au condus la acest rezultat. În opinia mea, cred că am pierdut două puncte. În prima repriză adversarii au avut un şut pe poartă din care au şi marcat. Noi jucăm destul de bine, dar ne lovim de lipsa de concentare. Acum obiectivul nostru este să scoatem contra Brăneştiului din punctele irosite până acum", a spus Stoichiţă.

Antrenorul Astrei a vrut să-l schimbe la pauză pe Nogo, însă în cele din urmă a revenit asupra deciziei. "M-am gândit să nu îl distrug ca jucător. De fapt, noi cu greşelile noastre i-am readus pe cei de la Craiova în joc. După părerea mea cred că am dominat 75 la sută din joc, dar suferim la finalizare. N-am avut emoţii nici când ne-au condus craiovenii, ştiam că vom marca şi noi şi am încercat să fac schimbări ofensive", a adăugat tehnicianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite