Prepeliţă: "Am fost considerat băiat bun la Craiova până mi-am cerut drepturile!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Universităţii Craiova, Andrei Prepeliţă, şi-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract ca să poată juca pentru Steaua în sezonul următor.

"Eu am cerut încetarea raporturilor de muncă cu Universitatea Craiova. Mă înţelesesem să primesc banii restanţi din suma de transfer, plătită de domnul Becali.

La Craiova este presiune mare. Sunt obişnuit cu aşa ceva. Am destulă experienţă cât să fac faţă la Steaua. De la 1 iulie sper să fiu declarat liber de contract. Steaua s-a oferit să plătească suma de transfer.

Eu chiar îmi doream ca Ştiinţa să ia bani pe mine, dar tot voiam să primesc restanţele mele. Era o sumă bună, aproape 800.000 pentru Craiova. Nu înţeleg de ce Mititelu nu acceptă oferta", a spus Prepeliţă la Sport.ro.

În altă ordine de idei, Prepeliţă a spus că îi pare rău de soarta Craiovei, pentru că s-a înţeles cu toată lumea de acolo. Mijlocaşul nu înţelege de ce Craiova nu s-a calificat niciodată în Europa, deşi acum câţiva ani era pe locul 3 cu trei etape înainte de final.

"Îmi pare rău de ce se întâmplă cu Universitatea.M-am înţeles bine cu toată lumea la Craiova, chiar şi cu domnul Mititelu. Am fost considerat băiat bun până mi-am cerut banii. Am primit cuvinte urâte, dar asta e.

Am avut o echipă frumoasă la Craiova, am fost aproape de cupele europene. Cu trei etape înainte de final eram pe locul 3 şi am pierdut Europa. A fost o poveste ciudată", a conchis Prepeliţă.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite