Pădureanu: ”Mureșan merge la Lankaran”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat a ajuns la un acord de principiu cu Mircea Rednic pentru transferul jucătorului Andrei Mureşan la Khazar Lankaran din Azerbaidjan, documentele urmând să fie parafate cel mai probabil luni, potrivit Mediafax

"Ne-am pus de acord de principiu cu Mircea Rednic pentru transferul lui Andrei Mureşan la Khazar Lankaran, am bătut palma. În zilele urmatoare, cel mai probabil luni, atunci când jucătorul ar urma să plece în Antalya la noua sa echipă, vor fi întocmite şi actele", a declarat Jean Pădureanu pentru site-ul oficial al grupării bistriţene.

Mijlocaşul Andrei Mureşan a afirmat că este pregătit pentru o nouă provocare. "Sigur, mă bucur că voi merge unde e mai bine pentru mine, însă rămân şi cu amintiri placute de la Bistriţa, unde am trăit momente frumoase. Le urez colegilor multă baftă în îndeplinirea obiectivelor şi multă sănătate. E bine că voi fi antrenat de Mircea Rednic, am mai lucrat cu dânsul când eram la Rapid, mă cunoaşte bine. Nu vor fi probleme cu adaptarea, am mai jucat departe de casă", a spus mijlocaşul.

Mureşan, în vârstă de 25 de ani, a debutat în Liga I pentru Universitatea Cluj la 19 august 2007, în meciul din deplasare cu UTA, scor 1-1. În ultima parte a anului 2009, Mureşan a fost împrumutat de Gloria la Kuban Krasnodar, unde a bifat 7 meciuri. A strâns până acum 63 de jocuri şi 5 goluri în Liga I. În tricoul Gloriei Bistriţa a evoluat în 58 de partide, înscriind 5 goluri. În sezonul 2010/2011 a jucat de 17 ori în Liga I, având două reuşite.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite