Craiova: Mititelu: „Ionescu e ca un bancomat, pompezi bani în el, joacă oriunde“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Ionescu
Andrei Ionescu

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a fost de acord cu împrumutul lui Andrei Ionescu de la Steaua la Poli Iaşi, însă a continuat să-l atace pe jucător, după ce acesta a refuzat să revină în Bănie.

Mititelu deţine 50 la sută din drepturile de transfer ale lui Ionescu, dar nu mai vrea să audă de mijlocaşul de 22 de ani, despre care spune că l-a dezamăgit crunt.

Am fost, în cele din urmă, de acord cu împrumutul lui Andrei Ionescu la Poli Iaşi, dar vreau să spun că el m-a dezamăgit crunt. La cât l-am ţinut eu în braţe când era la Craiova, trebuia să aibă o altă gândire faţă de Universitatea şi olteni. Îmi pare sincer rău că l-am sunat după acea discuţie avută cu Gigi Becali să-l întreb dacă vine la Craiova“, a spus Mititelu pentru prosport.

Nici nu mă interesează dacă o să joace împotriva Ştiinţei, în partida cu Poli Iaşi, ce poate să ne facă Andrei Ionescu? Cosmin Gângioveanu este cu două clase peste el, ca fotbalist! Păi, are vreodată Ionescu viteza de execuţie a lui Gângioveanu? Mai este şi Jackie Nicolaie, un alt copil talentat, de care o să auziţi în viitorul apropiat“, a mai spus Mititelu.

Dacă o să-i fie teamă lui Ionescu de suporterii olteni? Păi nici nu-l interesează! Este ca un bancomat, pompezi bani în el, joacă oriunde“, a conchis finanţatorul oltean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite