Andrei Cristea, sărbătorit pe stadion:"Fanii mi-au cântat la mulţi ani"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Cristea are două motive de sărbătoare: a marcat două goluri şi echipa sa a reuşit să se salveze de la retrogradare chiar în ziua în care el împlineşte 27 de ani.

Andrei Cristea a marcat o "dublă" în meciul pe care echipa sa, Karlsruhe, l-a câştigat acasă cu 3-2 în faţa celor de la Union Berlin, victorie prin care gazdele au reuşit să se menţină în Bundesliga 2.

"Sunt foarte fericit că am marcat şi că am scăpat de la retrogradare. Este o zi senzaţională pentru mine", a spus Cristea pentru Adevărul.

Atacantul român împlineşte astăzi 27 de ani, prilej cu care fanii lui Karlsruhe i-au făcut o mare surpriză.

"Tot stadionul mi-a cântat la mulţi ani. A fost un moment emoţionant, nu mă aşteptam la aşa ceva. Am fost schimbat în ultimele minute de joc şi la ieşirea de pe teren fanii au cântat din nou pentru mine", a povestit fostul atacant al celor de la Dinamo.

"Diseară petrec alături de băieţi. Am promis că le dau o şampanie, că aşa este normal, fiind ziua mea, dar cred că o desfacem mai multe sticle având în vedere că am reuşit să ne şi atingem obiectivul din acest final se sezon", mai precizat Andrei Cristea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite