Andone: "Ne îndepărtăm de Liga Europa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii au pierdut la Cluj, scor 0-1, şi au nevoie de un miracol pentru a prinde un loc de Liga Europa.

Giuleştenii au pierdut aseară, scor 0-1, meciul jucat la Cluj,cu CFR, şi sunt tot mai departe de locurile care duc în Liga Europa. În schimb, şansele Clujului la titlu au crescut. „Am venit pentru a duce echipa în Europa League, dar ne îndepărtăm de obiectivul nostru. Noi suntem cu problemele noastre, nu poţi să aliniezi cea mai bună echipă, sunt probleme cu jucătorii, pentru că e greu să-i remontezi psihic după ce am avut ghinion cu Ceahlăul. Dacă nu facem nouă din nouă putem să ne luăm adio de la Europa League. Rapidul nu are voie să stea unde e, acolo, niciodată", a spus Ioan Andone, antrenorul „alb-vişiniilor".

Andone, convins că va câştiga la TAS
Teahnicianul bucureştenilor este convins că giuleştenii vor avea câştig de cauză la TAS şi vor recupera cele trei puncte date de Comisiei de Disciplină Timişoarei. „O să luăm punctele înapoi. Cine a greşit o să plătească. TAS-ul o să ia decizia corectă, pentru că nimenu nu i-a obligat pe cei de la LPF să pună ştampila. Domnul Dragomir, ca preşedinte al Ligii nu avea voie să-şi dea cu părere până nu se termină judecata", a mai afirmat „Fălcosul".

Muşean ironizează Timişoara
Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului, era în culnea fericirii după o nouă victorie cu scorul de 1-0. „E o victorie muncită, importantă, şi cu noroc. Echipa a fost admirabilă! Am fost peste Rapid în repriza a doua. E o victorie italienească. E bine pentru noi ce s-a întâmplat în această etapă. Noi nu luăm puncte prin comisii, le muncim pe toate, nu suntem pomanagii", a spus Mureşan.

Casetă meci
CFR Cluj - Rapid 1-0
CFR Cluj: Nuno Claro -Tony, Cadu, Piccolo, Veloso - N. Dică (63 E. Dică), Mureşan, Culio (89 Alcantara), Deac - Bud, Nei (58 Peralta). Antrenor: Andrea Mandorlini
Rapid: Bornescu - Săpunaru, M. Constantin, A. Iordache, Ciz - Lazăr, Matici - Grigorie, Spadacio (79 I. Iordache), Cesinha (63 Herea) - Ioniţă (82 Răduţă). Antrenor: Ioan Andone.
A marcat: G.Mureşan 77. Eliminat: Cadu 90+2. Stadion: Dr. Constantin. Spectatori: 8.000. Arbitru: Robert Dumitru

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite