Dan Alexa: „Ne va fi mai uşor fără Costea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Alexa pronostichează o victorie alb-violetă la Severin
Dan Alexa pronostichează o victorie alb-violetă la Severin

Căpitanul de la Poli Timişoara speră că lipsa de inspiraţie din etapa trecută va fi depăşită şi alb-violeţii vor câştiga partida de la Turnu Severin, pentru a rămâne în cursa pentru titlu.

Mijlocaşul regretă şi acum ocaziile ratate în partida pierdută cu Vaslui. „Chiar dacă poate nu ne-am refăcut după jocul cu Vaslui, trebuie să ne refacem în timp util pentru etapa viitoare. Ne aşteaptă un meci foarte important la Drobeta Turnu Severin. Luni am pierdut o nouă oportunitate de a fi pe primul loc. Din păcate nu am reuşit victoria, cred că un triumf cu Craiova ne-ar menţine acolo în faţă şi în eventualitatea în care am învinge, practic nu am pierdut nimic. La partida cu FC Vaslui ar fi trebuit să fim mai inspiraţi, dar din păcate nu am reuşit să marcăm, am avut câteva ocazii bune. Vaslui a dat gol, a avut o ocazie, dar acesta este fotbalul", a declarat Dan Alexa.

Căpitanul ia asupra sa şi a colegilor săi vina înfrângerii din etapa trecută, contrazicându-i pe cei care-l vedeau vinovat pe Ioan Ovidiu Sabău. „Trebuie să fim maturi, să ştergem ceea ce a fost, să învăţăm din greşeli şi să facem totul pentru a câştiga sâmbătă. Cu siguranţă şi noi avem o parte de vina, deoarece meciul s-a pregatit foarte bine. Dacă înscriam din penalty şi din acele multe situaţii pe care le-am avut, singuri cu portarul, antrenorul ar fi fost cel mai bun. Eu cred ca principala vină este a noastră a jucătorilor", este de părere fotbalistul bănăţean.

Acesta este de părere că meciul cu Universitatea Craiova va fi mai puţin frumos din cauza absenţei lui Florin Costea, accidentat pe termen lung. „Craiova fără Costea e mai slabă. Cu siguranţă este un avantaj pentru noi, Costea este un jucător care poate să facă diferenţa, un jucător foarte bun pe care eu îl apreciez şi cu siguranţă fără el ne va fi mai uşor", a mai spus Dan Alexa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite