"Să alegi între Homei şi Scarlatache mi se pare un sadism grotesc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Scarlatache
Adrian Scarlatache

Suporterii dinamovişti s-au dezlănţuit la adresa conducătorilor pentru că nu i-au asigurat lui Andone niciunul dintre transferurile cerute şi acum e nevoit să apeleze la improvizaţii pentru a alcătui un prim 11.

Fragment dintr-un mesaj al unui suporter ce a postat pe www.dinamomania.net:

"Dinamo are nevoie de intariri serioase in acest compartiment. Da, ma bucur ca a plecat manelistul Pulhac din tot sufletul, dar nu ma pot bucura ca in locul lui va juca Bazzi, care ieri, in meciul cu Pandurii, a evoluat lamentabil, in acelasi meci, in care, Cardoso evolua foarte bine. Si ce bine ne-ar fi prins si noua un astfel de jucator... L-am vazut ieri si pe Helder, nu a evoluat grozav, dar simplul fapt de a fi nevoit sa alegi intre Homei si Scarlatache mi se pare un sadism grotesc. Moti, Garat, chiar nu putem mai mult ? Sigur, acum am putea spera ca o sa ne salveze Lucica Goian care ne-a ingropat cand a putut. Pentru toate de mai sus, nu poti fi sanatos la cap ca si conducator, manager, spuneti-i cum vreti. Nu pot sa ii cer lui Andone sa fie martir, as putea sa ii cer ca in circumstantele in care nu are aparare, sa nu se apere. Pare simplu si chiar s-a demonstrat eficacitatea acestui fapt atunci cand am atacat cu 3 atacanti pe finalul meciului. Este o eroare sa te aperi cu 4 non-talente, un portar picat din Macedonia si inca 2 inchizatori in fata unei echipe care nu stie sa inscrie decat daca pune presiune pe tine si tu gresesti. Mai mult decat atat, lui Andone nu ii putem reprosa...

Conducerii dinamoviste i se poate reprosa in schimb ca de 4 ani de zile cel putin noi nu avem fundasi. In aceste conditii, domnule Borcea, manelist din tata in fiu, cum iti permiti sa il dai pe Radu Stefan si sa nu aduci nimic in schimb ? Intrebare retorica. Butelie, tu ai ceva in portiunea aia care iti tine loc de creier ? In afara de dorinta nebuna de a te imbogati peste noapte. Raspuns corect. Am zis 4 ani ? Mea culpa, uitasem de Iodi..."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite