Liga I: Unirea Alba Iulia - Gaz Metan Mediaş 0-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan

Unirea Alba Iulia şi Gaz Metan Mediaş au terminat, duminică, la egalitate, scor 0-0, într-o partidă din etapa a 16-a a Ligii I, aceasta fiind prima întâlnire dintre cele două formaţii în primul eşalon

UNIREA ALBA IULIA - GAZ METAN MEDIAŞ 0-0

Unirea Alba Iulia: Cernea - S. Rădoi, Bonacin, Vujadinovic, Bucurică - Fl. Dan (Bălan 61), Olah, N. Varga (Dâlbea 65), C. Cristea - Veljovic, Grozav (Sg. Costea 72). Antrenor: Adrian Falub.

Gaz Metan Mediaş: Buchta (Vâtcă 34) - Nohai, Hoban, Akaky, Marovic - A. Munteanu (Dudiţă 82), Kubala, Todea, Pârvulescu - Eric - Silvăşan (Bud 90+1). Antrenor: Cristi Pustai.

Cartonaşe galbene: Olah 58, C. Cristea 76 / Kubala 25, Eric 88

Arbitri: Teodor Crăciunescu - Sebastian Gheorghe, Liviu Ciubotariu

Stadion: Municipal (Alba Iulia); Spectatori: 1.000

În minutul 17, Gaz Metan a avut cea mai mare ocazie a primei reprize, atunci când un şut al lui Kubala din afara careului l-a păcălit pe Cernea, însă balonul a lovit bara.

În minutul 30, în urma unei lovituri de colţ a celor din Alba Iulia, portarul lui Gaz Metan, Buchta, s-a accidentat în urma unui duel cu Akaky. Goalkeeper-ul a primit îngrijiri medicale pe marginea terenului mai multe minute, dar nu a mai putut continua jocul, iar tehnicianul Cristi Pustai a fost nevoit să îl înlocuiască 4 minute mai târziu cu Andrei Vâtcă. Din câte se pare, Buchta a suferit o comoţie cerebrală şi a fost imediat transportat la spital cu o ambulanţă.

În acest meci, Călin Cristea a primit cel de-al 4-lea cartonaş galben din acest sezon şi va lipsi astfel în partida din ultima etapă a turului de campionat, cu Pandurii Tg. Jiu. De asemenea, Adrian Olah a primit în acest joc primul avertisment din actuala ediţie de campionat. De partea cealaltă, Eric a fost avertizat pentru a 4-a oară şi va absenta cu Astra.

La meciul de la Alba Iulia au asistat şi aproximativ 20 de suporteri medieşeni, mai mulţ i dintre aceştia urmărind partida la bustul gol, deşi temperatura de afară era destul de scăzută.

Partida dintre Unirea şi Gaz Metan a fost prima dintre cele două formaţii în Liga I, iar în urma acestui rezultat medieşenii au înregistrat cel de-al 30-lea egal în prima divizie de când au promovat pentru prima dată.

După acest rezultat de egalitate, Gaz Metan a acumulat 20 de puncte şi a urcat pe locul 9 în clasament, în timp ce Unirea Alba Iulia a strâns 14 puncte, dar a rămas pe poziţia a 16-a.

În etapa a 17-a, ultima a turului de campionat, Unirea Alba Iulia va juca în deplasare cu Pandurii Tg. Jiu, în timp ce Gaz Metan Mediaş va primi pe teren propriu vizita Astrei Ploieşti

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite