Dorinel Munteanu: "Porumboiu să facă dovada blatului de la Severin la DNA"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Oţelului Galaţi a răspuns la acuzaţiile voalate ale lui Adrian Porumboiu, care a declarat: "Un antrenor i-a trimis unui patron al unui club advers 10 sms-uri în care îi transmitea să stea liniştit că nu va retrograda! Luaţi asta ca o informaţie certă! O am de la cel care le-a primit, deci informaţia e sigură! Nu spun nici un nume!"

"Dacă domnul Porumboiu s-a referit la mine atunci să facă dovada blatului. Să meargă la DNA şi să spună tot ce ştie, să se facă anchetă şi să iasă adevărul la iveală. Oricum, este o minicună ceea ce a spus. Dacă ar fi adevărat s-ar putea dovedi uşor. Probabil, domnul Porumboiu, e conştient că în septembrie se va încheia procesul de calomnie pe care i l-am intentat, proces pe care îl va pierde aproape sigur", a declarat Dorinel Munteanu pentru Adevărul.

Adrian Porumboiu a declarat azi: "Un antrenor i-a trimis unui patron al unui club advers 10 sms-uri în care îi transmitea să stea liniştit că nu va retrograda! Luaţi asta ca o informaţie certă! O am de la cel care le-a primit, deci informaţia e sigură! Nu spun nici un nume!". Meciul la care a făcut referire este U Craiova - Oţelul, iar personajele vizate  par să fie Dorinel Munteanu şi Adrian Mititelu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite