Universitatea Craiova i-a comemorat pe Adrian Păunescu şi pe Amza Pelea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O delegaţie a Universităţii Craiova s-a deplasat înainte de meciul cu Sportul la cimitirul Belu, unde s-au depus flori şi coroane la mormintele lui Adrian Păunescu şi Amza Pelea.

"A fost o acţiune venită din ambele părţi, atât din partea conducerii, cât şi a jucătorilor. Sperăm că vizita făcută de noi la aceşti doi mari titani ai României să le dea băieţilor un imbold pentru meciul cu Sportul din această după-amiază.

Atmosfera este una pozitivă, băieţii sunt dornici să obţină în sfârşit, după atâtea rezultate mai puţin bune, o victorie. Consider că cu 12-16 puncte Craiova se poate salva de la retrogradare. Până în vară, în mod sigur nu va mai pleca niciun jucător, iar atunci vom trage linie şi vom vedea pe ce drum o să o luăm. Vizavi de meciul cu Sportul, personal, eu cred că nu va fi uşor, deoarece chiar dacă ei sunt pe ultimul loc, şi-au schimbat antrenorul şi la mulţi tineri li s-a dat posibilitatea să demonstreze că merită să facă parte din prima echipă a Sportului", a declarat preşedintele Ţicleanu, conform prosport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite