Mititelu cere daune de 40 de milioane de euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Patronul Craiovei e decis să-i "înfunde" pe membrii Comitetului Executiv care au votat pentru dezafilierea echipei

Adrian Mititelu nu se poate resemna cu gândul că Universitatea Craiova a fost exclusă din toate competiţiile. Boss-ul din Bănie vrea să se răzbune cu vârf şi îndesat pe membrii Comitetului Executiv care au votat pentru dezafilierea formaţiei lui şi îi va acţiona în în judecată. Procesul va fi unul de proporţii pentru că omul de afaceri are de gând să solicite o sumă halucinantă drept despăgubiri. "Îi voi obliga să-mi plătească daune de 30-40 de milioane de euro. La atât se ridică pagubele provocate clubului meu", a declarat Mititelu pentru prosport.ro.

El a pierdut peste 10 milioane de euro ca urmare a faptului că Ştiinţa a fost dezafiliată întrucât toţi jucătorii au devenit liberi de contract şi pot semna fără nicio problemă cu alte cluburi.
Finanţatorul mai poate reveni în fotbal cu Universitatea doar dacă îşi va cumpăra alţi jucători şi va porni din liga a VI-a! Mai există totuşi şi o altă variantă pentru ca echipa simbol a oltenilor să aibă un viitor mai bun: Mititelu să cedeze clubul lui Victor Piţurcă în contul datoriei de şapte milioane de euro pe care o are la acesta. În acest caz, echipa ar ajunge gratis în grija autorităţilor din Bănie, care din vara anului viitor ar putea să o înscrie în divizia secundă.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite