Mititelu: "Nu renunţ la Craiova, sunt cel mai puternic om din Oltenia"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova, a vorbit la Fanatik Show despre greşelile pe care le-a făcut la Universitatea Craiova.

Iată ce a declarat patronul Craiovei:

"Nu regret că am pierdut nişte bani pentru că nu am acceptat anumite oferte. Am crezut că şi acei jucători iubesc Craiova la fel ca şi mine. M-am înşelat... Regret că am cocoloşit anumiţi jucători. Nici nu ştiu dacă am dat vreo amendă la vreun jucător. Florin Costea m-a costat pînă acum cam 800.000 de dolari net"

"Există un grup de oameni care tot mă sapă. Visul lor s-a împlinit ieri, s-au bucurat. Probabil că se aşteptau ca azi să le dau Craiova, dar nu se va întîmpla asta. Nu vreau să mai dau nume, suporterii ştiu cine s-a bucurat de răul Universităţii aseară. Tot ce e rău a ajuns să fie din vina mea, tot ce e bine e numai al suporterilor. Ei sînt Ştiinţa, dar cînd vine vorba de plăţi e mereu vina mea. Stau unii şi încing telefoanele şi mă bîrfesc că e vina mea că arbitrii nu ne lasă să cîştigăm, că unii o dau în bară sau că ratăm aşa mult"

"Eu sînt singurul care poate face ceva pentru Craiova. Sînt cel mai puternic om din Oltenia. Ştiu ce am de făcut după 6 ani în care am reuşit să rezist tuturor nebuniilor. Mi-a crescut dorinţa de răzbunare după toate ce mi s-a făcut. Nu voi da Craiova"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite