Mititelu: "Dragomir îşi trăieşte ultimele zile la LPF"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Craiovei a comentat transferul lui Ştefan Bărboianu la Dinamo, spunând că decizia a fost influenţată de preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.

"Avem nişte comisii despre care nu vreau să mai spun nimic. Comisiile lui Dragomir au decis acest lucru. El îşi trăieşte ultimele zile la şefia LPF, sunt mai mulţi şefi din fotbalul românesc care cred acelaşi lucru, doar că se aşteaptă semnalul potrivit. O parte a facţiunii galeriei a fost vrăjită de Victor Piţurcă şi ei au crezut că acceptând situaţia în care jucătorii să fie delaraţi liber, vor reuşi să scape şi de mine. Se ştia că pentru mine Găman reprezenta un cec în valoare de 3 milioane de euro. Nu i-am lăsat eu să plece liberi de contract, am nevoie de bani neapărat, doar nu eram nebun. Eu i-am ajutat pe Găman şi Bărboianu şi mă aşteptam să îmi întoarcă acest ajutor, dar ei văd că îl ajută pe Gigi Becali.

Piţurcă este înnebunit să meargă la Steaua, pentru că în acest moment este închis complet în România, nu are altă soluţie. Şi dacă nu ar fi vorba de regulament, el tot ar avea probleme din cauza pretenţiilor exagerate. Cred că doar în Cecenia ar mai putea antrena, cu ajutorul lui Giovani Becali", a spus Adrian Mititelu la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite